Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Nasze bobo tak samo. Podczas 1 usg nawet nie mogla go zmierzyc i umowila mnie na nastepny tydzien. Na szczescie spalo sobie to mogla porobic pomiary posprawdzac co i jak, ale niestety plci sie nie dowiedzielismy.
Teraz jest tez bardzo aktywne co chwile mi tylko brzuch podskakuje tym bardziej ze jak na 28 tydz nie mam za duzego brzucha no a bobo juz jest zapewne spore.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
a ze mną był dziś mój mąż ale był zadowolony strasznie mu się podobało...już zapowiedział ze idzie ze mna na następne też bo teraz mam 3 listopada w szpitalu.

ps dziewczyny trzeba być dobrej myśli...dais nie wiedziałam że ty już prawie ty to na luzie podchodzisz do tego wszystkiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Spuznieni3 sto lat Cie chyba tu nie bylo ale z usg to znaczy,ze nie udalo sie poznac plci?
Fajnie ze juz wiesz kiedy nastepne i ze wogole bedzie nastepne
Pewnie gdybym miala jakies problemy w trakcie ciazy albo cokolwiek to nie bylabym taka na luzie,ale poki co wszystko z nami oki doki jest
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
O tak, zakładanie butów i edicure to masakra, nie wyobrażam sobie zycia bez łyzki do butów teraz
A brzuch mam naprawdę duży.... ale ja miałam od początku duży, już w 4 miesiącu było bardzo widać, ale w 2 cz ciązy już tak gwałtownie nie przyrastał na szczęście

Dziewczyny nie myślcie o tych przypadkach co miałyście w rodzinie, nie wolno! Trzeba myślec pozytywnie, tylko i wyłącznie tak!
U mnie już 33 tydzień, w czwartek ide do położnej, a za 2 tyg mamy usg )

A z tym kurierem - mozecie podesłac link? Moss mi idealnie pasuje ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
No właśnie lekarz powiedział ze jeszcze nie widać tym bardziej ze był bardziej plecami odwrócony i sie mocno krecił...licze ze 3 listopada się dowiem ja licze na dziewczynkę-Maję a mąż na chłopaka-Filipa. A z usg ja nie mam problemu bo mam lekarza rodzinnego i ginekologa w jednej klinice więc nawet jak bede miała ochote to moge pójść z jednego pokoju do drugiego i płace 130kr.
A propo brzucha ja wogóle nie mam ale apetyt mam taki że pochłaniam wszystko.
Daris ty rób zakupy bo w każdej chwili może cie złapać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ja mialam tylko jedno usg w ciazy...moze mi dadza jeszcze jedno jak za dwa tyg dalej bedzie cisza
Link do stronki kuriera Speedtrans www.speedtrans.pl/index.php prosze bardzo.
A co do zakupow to wlasnie przed chwila zrobilam i teraz tylko na dostawe czekam wiec spoko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga kazda z nas Ci na pewno zazdrości tego szybkiego porodu ale tez wiem że bolało okropnie a jak to jest własnie z tym dzwonieniem???bo np jak mi wody odejda to ja na pewno spanikuje jak pieron no i czy od razu dzwonic nawet jak skurczy sie nie ma bardzo bolesnych czy czekac??? o co oni w ogóle pytają przez tel jak sie dzwoni???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,teraz to jestem z siebie dumna,ze dalam rade. Ale wtedy to chyba wypowiedzialam wszystkie przeklenstwa ktore znam z 1000 razy
marzenie, jak wody odchodza to wazne jest jakiego koloru sa. I od tego zalezy wyjazd do szpitala. Wiec trzeba zadzwonic i powiedziec. Oni juz beda wiedzieli,ze sie cos zaczelo i beda szykowac miejsce. A pytaja w ktorym tygodniu jestes i o przewidywana date porodu i skurcze. Jakie sa i jak czesto.
A z tym goleniem to istny meksyk Nie wiem jak ja to zrobilam,ale przed porodem ogolilam sie. W sumie wyszlo nie najgorzej. Oprocz malego zaciecia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
marzenie odebralam dzis kolejna paczke z apteki probuj tez
smoczkami to oge obdarowac juz wszystkich mam chyba z kazdej mozliwej firmy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Jej z drugim dzieckiem bedzie łatwiej bo w życiu bym nie pomyślała że człowiek może miec tyle pytan i wątpliwości co do ciązy i do porodu temat szeroki że ho ho Aguss musze przejrzeć forum i znalezc linki bo nie zapisałam sobie bo sie wkurzyłam ostatnio że cały czas jakies błedy w logowaniu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok